Αυθεντική φιλοξενία & διακριτή πολυτέλεια

Μια πληθωρική εμπειρία διαμονής στη Ρόδο

Δεσπόζοντας στην πλαγιά του λόφου πάνω από την παγκοσμίου φήμης παραλία Καλλιθέα, στον χώρο ενός αρχαίου λατομείου που χρησιμοποιήθηκε για την οχύρωση της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, το ολοκαίνουργιο Kresten Royal Euphoria Resort αποτελεί μια προσεγμένη όαση ιδιωτικότητας και θαλπωρής συνολικής έκτασης 120 στρεμμάτων.

Μια ραψωδία παραδοσιακής Ροδίτικης φιλοξενίας και σύγχρονης Αιγαιοπελαγίτικης αισθητικής που απογειώνει τις αισθήσεις ήδη από την πρώτη στιγμή που αντικρίζεις τη συγκλονιστική θέα στο απέραντο γαλάζιο από το μπαλκόνι ή τη βεράντα του δωματίου / σουίτας σου, τις πέντε κοινόχρηστες και τις 47 ιδιωτικές πισίνες του, τα pool bar, τα εστιατόρια ή το ατμοσφαιρικό wine & champagne bar του. Όλα εδώ συνθέτουν μια ανεξίτηλη εικόνα ταξιδιωτικής ευδαιμονίας, που κορυφώνεται στο 1.000 τ.μ. spa του, και έχουν ένα και μοναδικό στόχο, το να νοιώσεις δηλαδή την 24/7 ευφορία.

Δείτε το 360 Loby Tour

Δείτε το 360 Outdoor Tour

Προνομιακά τοποθετημένο μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο (6χλμ) τόσο από την Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, όσο και από το διεθνούς φήμης Φαληράκι με την έντονη νυχτερινή ζωή (επίσης 8χλμ από το λιμάνι και 19χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου) αποτελεί ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε την πανδαισία φυσικής ομορφιάς και τη μακραίωνη ιστορία της κοσμοπολίτικης Ρόδου.

Διαβάστε περισσότερα