Εγκαταστάσεις & Υπηρεσίες

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής

H ολοκληρωμένη πρόταση διαμονής του Kresten Royal Euphoria Resort, προνομιακά τοποθετημένο σε απόσταση μόλις 6χλμ από την πόλη της Ρόδου, περιλαμβάνει πέντε κοινόχρηστες και 47 ιδιωτικές πισίνες, από τις οποίες ξεχωρίζει η συνολικής επιφάνειας 1.085 τ.μ. κεντρική πισίνα με θαλασσινό νερό που πλαισιώνεται από pool bar και αναπαυτικές ξαπλώστρες, μια μεγάλη γκάμα αθλητικών εγκαταστάσεων (με πέντε γήπεδα και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο), παιδική χαρά, business center, συνεδριακό κέντρο 500 θέσεων και in house shopping area (κατάστημα σουβενίρ, μίνι μάρκετ).

Στο κέντρο της ευφορικής εμπειρίας βρίσκεται η όαση ευεξίας του -επιφάνειας 1.000 τ.μ. Aegeo Spa- που χρησιμοποιεί υποδειγματικά τα προϊόντα της ελληνικής γης για να προσφέρει την επιθυμητή αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο ίντερνετ (στους κοινόχρηστους χώρους και στα δωμάτια), δωρεάν parking, χώρο φύλαξης αποσκευών και 24/7 reception που είναι έτοιμη να σας βοηθήσει στη ενοικίαση ποδηλάτων και αυτοκινήτων, στην αλλαγή συναλλάγματος, στην οργάνωση μοναδικών εκδρομών και στο να απαντήσει σε όλες τις απορίες σας σε σχέση με την Ρόδο και τις εκπλήξεις που κρύβει.

*Για κάποιες από τις παραπάνω εγκαταστάσεις / υπηρεσίες υπάρχει έξτρα χρέωση.

Διαβάστε περισσότερα