Τοπικές πληροφορίες - Ρόδος

Σε ιδανική τοποθεσία στην παραλία της Καλλιθέας, 6 χλμ μακριά από τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, το θέρετρο Kresten Royal Euphoria resort είναι ιδανικό ως βάση για να εξερευνήσετε το υπόλοιπο νησί.


Σε ιδανική τοποθεσία στη δημοφιλή παραλία της Καλλιθέας, 6 χλμ μακριά από τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου (προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή τη συχνή δημόσια συγκοινωνία), το Kresten Royal Euphoria resort αποτελεί μία καταπράσινη όαση άνεσης και προσιτής πολυτέλειας.


Αποτελεί, επίσης, ιδανική αφετηρία εξερεύνησης των πολυάριθμων αξιοθέατων του μεγαλύτερου νησιού των Δωδεκανήσων, με την πλούσια ιστορία, τα παγκοσμίου φήμης μνημεία, τα κάστρα και τους αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και τις δεκάδες υπέροχες παραλίες.

Το θέρετρο Kresten Royal Euphoria resort απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο (6 χλμ) τόσο από τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, όσο και από το Φαληράκι, γνωστό παγκοσμίως για την έντονη νυχτερινή του ζωή. Ακόμη πιο κοντά (στα 3 χλμ) βρίσκεται το γοητευτικό μεσαιωνικό χωριό Κοσκινού. Το ξενοδοχείο είναι εξίσου εύκολα προσβάσιμο τόσο από το λιμάνι της Ρόδου (15 λεπτά με το αυτοκίνητο, 8,1 χλμ) όσο και από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου (22 λεπτά με το αυτοκίνητο, 19 χλμ).


Το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό του Kresten Royal Euphoria resort βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις πολλές πτυχές του κοσμοπολίτικου νησιού μας, ακολουθώντας τη μακρά σειρά πολιτισμών και λαών (Βυζαντινοί, Ιωαννίτες Ιππότες, Οθωμανοί και Ιταλοί) που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του μοναδικού χαρακτήρα του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα